De Algemene Voorwaarden werden voor het laatst bijgewerkt op 12/10/2024

  1. Inleiding

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze website en op de transacties met betrekking tot onze producten en diensten. U bent mogelijk gebonden aan aanvullende contracten met betrekking tot uw relatie met ons of aan producten of diensten die u van ons ontvangt. Indien bepalingen van de aanvullende overeenkomsten in strijd zijn met bepalingen van deze Voorwaarden, zullen de bepalingen van deze aanvullende contracten de overhand hebben en prevaleren.

  1. Bindend

Door u te registreren bij, toegang te krijgen tot of anderszins deze website te gebruiken, gaat u er hierbij mee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden die hieronder worden uiteengezet. Het loutere gebruik van deze website impliceert de kennis en aanvaarding van deze voorwaarden. In sommige gevallen kunnen we u ook vragen om expliciet in te stemmen.

  1. Elektronische communicatie

Door deze website te gebruiken of elektronisch met ons te communiceren, gaat u ermee akkoord en erkent u dat we elektronisch met u kunnen communiceren op onze website of door een e-mail naar u te sturen, en u gaat ermee akkoord dat alle overeenkomsten, kennisgevingen, openbaarmakingen en andere communicatie die wij u elektronisch verstrekken, voldoen aan alle wettelijke vereisten, inclusief maar niet beperkt tot de vereiste dat dergelijke communicatie schriftelijk moet zijn.

  1. Intellectueel eigendom

Wij of onze licentiegevers bezitten en controleren alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de website en de gegevens, informatie en andere bronnen die worden weergegeven door of toegankelijk zijn op de website.

4.1 Alle rechten zijn voorbehouden

Tenzij specifieke inhoud anders bepaalt, krijgt u geen licentie of enig ander recht onder auteursrecht, handelsmerk, octrooi of andere intellectuele eigendomsrechten. Dit betekent dat u geen elektronische media zult gebruiken, kopiëren, reproduceren, uitvoeren, weergeven, distribueren, insluiten, insluiten in een elektronisch medium, wijzigen, reverse-engineeren, decompileren, decompileren, overdragen, downloaden, verzenden, gelde-etariseren, verkopen, op de markt brengen of commercialiseren op deze website, zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming, behalve en alleen voor zover anders bepaald in voorschriften van dwingend recht (zoals het recht om te citeren).

  1. Nieuwsbrief

Niettegenstaande het voorgaande kunt u onze nieuwsbrief in elektronische vorm doorsturen naar anderen die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan onze website.

  1. eigendom van derden

Onze website kan hyperlinks of andere verwijzingen naar de websites van andere partijen bevatten. Wij controleren of controleren de inhoud van de websites van andere partijen die op deze website zijn gekoppeld. Producten of diensten die door andere websites worden aangeboden, zijn onderworpen aan de toepasselijke voorwaarden van deze derden. Meningen die op die websites worden geuit of materiaal dat op die websites wordt weergegeven, worden niet noodzakelijkerwijs door ons gedeeld of goedgekeurd.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van deze sites. U draagt alle risico’s die verband houden met het gebruik van deze websites en aanverwante diensten van derden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enig verlies of schade op welke manier dan ook, maar die het gevolg is van uw openbaarmaking aan derden van persoonsgegevens.

  1. Verantwoord gebruik

Door onze website te bezoeken, gaat u ermee akkoord deze alleen te gebruiken voor de doeleinden die zijn bedoeld en zoals toegestaan door deze Voorwaarden, eventuele aanvullende contracten met ons en toepasselijke wet- en regelgeving en algemeen aanvaarde online praktijken en richtlijnen voor de industrie. U mag onze website of diensten niet gebruiken om materiaal te gebruiken, te publiceren of te verspreiden dat bestaat uit (of is gekoppeld aan) schadelijke computersoftware; gegevens die via onze website worden verzameld voor een direct marketingactiviteit, of om systematische of geautomatiseerde gegevensverzameling uit te voeren op of in verband met onze website.

Het deelnemen aan activiteiten die schade aan de website veroorzaken of die de prestaties, beschikbaarheid of toegankelijkheid van de website verstoort, is ten strengste verboden.

  1. Registratie

U kunt zich bij onze website inschrijven voor een account. Tijdens dit proces kan het nodig zijn om een wachtwoord te kiezen. U bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van wachtwoorden en accountinformatie en gaat ermee akkoord uw wachtwoorden, accountgegevens of beveiligde toegang tot onze website of diensten met andere personen niet te delen. U mag niet toestaan dat anderen uw account gebruiken om toegang te krijgen tot de website, omdat u verantwoordelijk bent voor alle activiteiten die plaatsvinden door het gebruik van uw wachtwoorden of accounts. U moet ons onmiddellijk op de hoogte stellen als u op de hoogte bent van de openbaarmaking van uw wachtwoord.

Na het beëindigen van het account, zult u niet proberen om een nieuw account te registreren zonder onze toestemming.

  1. Restitutie- en retourbeleid

9.1 Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld een brief of e-mail) via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld een brief of e-mail) via de overeenkomst herroepen, schriftelijk, per post, fax of e-mail, op de hoogte te stellen. Hieronder vindt u onze contactgegevens. U kunt hiervoor gebruikmaken van het formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Als u deze optie gebruikt, zullen wij u onverwijld een bevestiging van ontvangst van een dergelijke opname op een duurzame drager (bijvoorbeeld per e-mail) meedelen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

9.2 Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u in dit geval geen kosten in rekening worden gebracht als gevolg van deze terugbetaling.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u de overeenkomst, met de mededeling de wacht waarvan wij het eens en ieder ontkomen , toestemming hebben gegeven aan ons terug te zenden of te overhandigen, in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de goederen. De termijn wordt gehaald als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggezonden of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden.

Wij dragen de kosten van het retourneren/ophalen van de goederen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Houd er rekening mee dat er enkele wettelijke uitzonderingen op het recht zijn om in te trekken en dat sommige artikelen daarom niet kunnen worden geretourneerd of uitgewisseld. Wij laten u weten of dit in uw geval van toepassing is.

  1. Inhoud die door u is geplaatst

We kunnen verschillende open communicatiemiddelen op onze website aanbieden, zoals blogreacties, blogposts, forums, prikborden, beoordelingen en recensies en verschillende sociale mediadiensten. Het is voor ons misschien niet mogelijk om alle inhoud die u of anderen op of via onze website kan delen of indienen, te screenen of te controleren. Wij behouden ons echter het recht voor om de inhoud te lezen en alle activiteiten op onze website te controleren en om inhoud naar eigen goeddunken te verwijderen of te weigeren. Door informatie te plaatsen of anderszins open communicatiemiddelen te gebruiken zoals vermeld, gaat u ermee akkoord dat uw inhoud voldoet aan deze Algemene Voorwaarden en mag deze niet illegaal of onwettig zijn of inbreuk maken op de wettelijke rechten van een persoon.

  1. Idee indiening

Dien geen ideeën, uitvindingen, auteurschapswerken of andere informatie in die kunnen worden beschouwd als uw eigen intellectuele eigendom die u ons wilt presenteren, tenzij wij eerst een overeenkomst hebben ondertekend met betrekking tot het intellectuele eigendom of een geheimhoudingsovereenkomst. Als u het ons zonder een dergelijke schriftelijke overeenkomst bekendmaakt, verleent u ons een wereldwijde, onherroepelijke, niet-exclusieve, royaltyvrije licentie om uw inhoud te gebruiken, te reproduceren, op te slaan, aan te passen, te publiceren, te vertalen en te distribueren in bestaande of toekomstige media.

  1. Beëindiging van het gebruik

Wij kunnen, naar eigen goeddunken, op elk moment de toegang tot, de website of een Dienst daarop tijdelijk of permanent wijzigen of stopzetten. U gaat ermee akkoord dat wij niet aansprakelijk zijn jegens u of een derde partij voor een dergelijke wijziging, opschorting of beëindiging van uw toegang tot of gebruik van de website of de inhoud die u op de website hebt gedeeld. U hebt geen recht op enige compensatie of andere betaling, zelfs als bepaalde functies, instellingen en/of enige Inhoud waarop u hebt bijgedragen of bent gaan vertrouwen, blijvend verloren gaan. U mag geen maatregelen voor toegangsbeperkingen op onze website omzeilen of omzeilen of omzeilen.

  1. Garanties en aansprakelijkheid

Niets in deze sectie zal enige garantie die door de wet impliceert dat het onwettig zou zijn om te beperken of uit te sluiten. Deze website en alle inhoud op de website wordt aangeboden op basis van “zoals deze is” en “zoals beschikbaar” en kan onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten. Wij wijzen uitdrukkelijk alle garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, af van de beschikbaarheid, nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud. Wij maken geen garantie dat:

  • Deze website of onze producten of diensten zullen aan uw eisen voldoen;
  • Deze website zal niet-onderbroken, tijdige, veilige of foutloze basis beschikbaar zijn;
  • De kwaliteit van een product of dienst die u via deze website hebt gekocht of hebt verkregen, zal aan uw verwachtingen voldoen.

Niets op deze website vormt of bedoeld is om enig ander juridisch, financieel of medisch advies te vormen. Als u advies nodig heeft, moet u een geschikte professional raadplegen.

De volgende bepalingen van deze sectie zijn van toepassing op de maximale mate toegestaan door de toepasselijke wetgeving en zullen onze aansprakelijkheid met betrekking tot een kwestie die onwettig of illegaal voor ons zou zijn om onze aansprakelijkheid te beperken of uit te sluiten. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade (inclusief enige schade voor winstderving of inkomsten, verlies of corruptie van gegevens, software of database, of verlies van of schade aan eigendommen of gegevens) die door u of een derde partij is opgelopen, als gevolg van uw toegang tot of gebruik van onze website.

Behalve voor zover een extra contract uitdrukkelijk anders vermeldt, is onze maximale aansprakelijkheid jegens u voor alle schade die voortvloeit uit of verband houdt met de website of producten en diensten die via de website op de markt worden gebracht of verkocht, ongeacht de vorm van juridische stappen die aansprakelijkheid oplegt (hetzij in contract, eigen vermogen, nalatigheid, voorgenomen gedrag, onrechtmatige daad of anderszins) is beperkt tot de totale prijs die u ons hebt betaald om dergelijke producten of diensten te kopen of de website te gebruiken. Een dergelijke limiet is in het geheel van toepassing op al uw claims, acties en oorzaken van actie van alle soorten en aard.

  1. Privacy

Om toegang te krijgen tot onze website en/of diensten, kan het zijn dat u bepaalde informatie over uzelf verstrekt als onderdeel van het registratieproces. U gaat ermee akkoord dat alle informatie die u verstrekt altijd nauwkeurig, correct en actueel is.

Wij nemen uw persoonsgegevens serieus en zetten ons in voor de bescherming van uw privacy. Wij zullen uw e-mailadres niet gebruiken voor ongevraagde e-mail. Alle e-mails die door ons aan u worden verzonden, zijn alleen in verband met het aanbieden van overeengekomen producten of diensten.

We hebben een beleid ontwikkeld om eventuele privacyproblemen aan te pakken. Raadpleeg ons privacybeleid en ons cookiebeleid voor meer informatie.

  1. Toegankelijkheid

We doen er alles aan om de inhoud die we bieden toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Als u een beperking hebt en vanwege uw beperking geen toegang hebt tot een deel van onze website, vragen we u om ons een kennisgeving te geven met een gedetailleerde beschrijving van het probleem dat u bent tegengekomen. Als het probleem gemakkelijk identificeerbaar en oplosbaar is in overeenstemming met de technologieën en technieken van de industriestandaard informatietechnologie, zullen we dit onmiddellijk oplossen.

  1. Exportbeperkingen / Wettelijke naleving

Toegang tot de website vanuit gebieden of landen waar de inhoud of aankoop van de producten of diensten die op de website worden verkocht, is verboden. U mag deze website niet gebruiken in strijd met de exportwetten en -voorschriften van Nederland.

  1. Affiliate marketing

Via deze website kunnen we deelnemen aan affiliate marketing waarbij we een percentage of een commissie ontvangen op de verkoop van diensten of producten op of via deze website. We kunnen ook sponsoring of andere vormen van reclamecompensatie van bedrijven accepteren. Deze openbaarmaking is bedoeld om te voldoen aan de wettelijke vereisten voor marketing en reclame die van toepassing kunnen zijn, zoals de regels van de Federal Trade Commission van de Verenigde Staten.

  1. Opdracht

U mag uw rechten en/of verplichtingen onder deze algemene voorwaarden niet geheel of gedeeltelijk toewijzen, overdragen of uitbesteden aan derden zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Elke vermeende opdracht in strijd met deze sectie is nietig.

  1. Overtredingen van deze Algemene voorwaarden

Zonder afbreuk te doen aan onze andere rechten onder deze algemene voorwaarden, als u deze algemene voorwaarden op enigerlei wijze schendt, kunnen we een dergelijke actie ondernemen die wij van toepassing achten om de inbreuk aan te pakken, inclusief het tijdelijk of permanent opschorten van uw toegang tot de website, contact opnemen met uw internetprovider om te vragen dat zij uw toegang tot de website blokkeren en/of juridische stappen tegen u ondernemen.

  1. Overmacht

Behalve voor verplichtingen om hieronder geld te betalen, wordt geen vertraging, tekortkoming of nalatigheid door een van beide partijen om een van haar verplichtingen hieronder uit te voeren of na te leven, beschouwd als een schending van deze voorwaarden indien en zolang een dergelijke vertraging, falen of weglating voortvloeit uit enige oorzaak buiten de redelijke controle van die partij.

  1. De schadeloosstelling

U gaat ermee akkoord ons te vrijwaren, te verdedigen en te vrijwaren tegen alle claims, aansprakelijkheden, schade, verliezen en uitgaven, met betrekking tot uw schending van deze algemene voorwaarden en toepasselijke wetten, waaronder intellectuele eigendomsrechten en privacyrechten. U vergoedt ons onmiddellijk onze schade, verliezen, kosten en kosten in verband met of voortvloeiend uit dergelijke claims.

  1. Ontheffing

Het niet afdwingen van een van de bepalingen die zijn uiteengezet in deze Algemene Voorwaarden en een Overeenkomst, of het niet uitoefenen van enige optie om te beëindigen, mag niet worden opgevat als afstand van dergelijke bepalingen en doet geen afbreuk aan de geldigheid van deze Algemene Voorwaarden of van een Overeenkomst of een deel daarvan, of het recht daarna om elke bepaling af te dwingen.

  1. De taal

Deze Algemene Voorwaarden worden uitsluitend in het Nederlands geïnterpreteerd en geïnterpreteerd. Alle kennisgevingen en correspondentie worden uitsluitend in die taal geschreven.

  1. Volledige overeenkomst

Deze Algemene Voorwaarden vormen, samen met ons privacybeleid en ons cookiebeleid, de volledige overeenkomst tussen u en 7multistars met betrekking tot uw gebruik van deze website.

  1. Bijwerken van deze Algemene Voorwaarden

Wij kunnen deze Algemene voorwaarden van tijd tot tijd bijwerken. De datum die aan het begin van deze Algemene voorwaarden wordt vermeld, is de laatste herzieningsdatum. Wij zullen u schriftelijk op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen of updates en de herziene Algemene voorwaarden worden van kracht vanaf de datum waarop wij u een dergelijke kennisgeving sturen. Uw voortgezet gebruik van deze website na het plaatsen van wijzigingen of updates wordt beschouwd als kennisgeving van uw acceptatie om u te houden aan en gebonden te zijn aan deze Algemene voorwaarden. Neem contact met ons op om een ​​eerdere versie van deze Algemene voorwaarden op te vragen.

  1. Keuze van recht en jurisdictie

Deze Algemene voorwaarden worden beheerst door de wetten van Nederland. Geschillen met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden vallen onder de jurisdictie van de rechtbanken van Nederland. Indien een deel of bepaling van deze Algemene Voorwaarden door een rechtbank of andere autoriteit ongeldig en/of niet-afdwingbaar wordt bevonden onder toepasselijk recht, zal dat deel of die bepaling worden gewijzigd, verwijderd en/of afgedwongen in de maximaal toegestane mate om uitvoering te geven aan de bedoeling van deze Algemene Voorwaarden. De overige bepalingen worden niet beïnvloed.

  1. Contactgegevens

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door 7 Multi-Stars.

U kunt contact met ons opnemen met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden door ons te schrijven of te e-mailen op het volgende adres: info@7multistars.com
Jutestraat 36, 1561RL, Krommenie

  1. Downloaden

U kunt ook onze algemene downloaden als een PDF.