Retouren

Bij producten die digitaal worden verzonden is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief. Aanvullende informatie vindt u in artikel 230p van het BW – Boek 6, Verbintenissenrecht.

Bij het doen van een bestelling met digitale online-inhoud wordt u in het bestelproces erop gewezen dat u door het bestellen akkoord gaat met levering (Digitale download + licentiecode). Verder gaat u akkoord dat u uw recht om de overeenkomst te herroepen verliest zodra het downloaden van de digitale inhoud (software) is gestart.

LET OP:

  • Ontvangen licentie codes kunnen niet geretourneerd worden.

Bij alle overige producten gelden de regels welke in onze voorwaarden en condities paragraaf 9 staan vermeld.

Volg onderstaande instructies om een retour aan te vragen

1. Inloggen

Bij 'Mijn Account' kan u inloggen met uw gegegevens. indien u deze niet meer weet, kan u op ' wachtwoord vergeten' klikken. klik na het inloggen op "bestellingen'

2. Garantietermijn

In uw besteloverzicht ziet u de producten die u in het verleden heeft besteld en de garantie termijn van het desbetreffende artiklel

3. Retour Aanmaken

Selecteer het artikel en klik op de knop 'artikel retouneren'

4. Retourinstructies

Wij zullen u binnen een werkdag duidelijke retourinstructies oer email toesturen.

5. Verwerking

U ontvangt een status update, zodra uw product is aangekomen. Wij doen onze uiterste best om het probleem te vinden en op te lossen. Dit duurt gemiddeld 4 werkdagen.